2014-11-22

Rock of 80`s - årets julshow

Årets julshow 2014 är en hyllning till rockmusiken på 80-talet! Vi snackar pudelrock och glam...

Det finns väl heller inget årtionde som man kan skratta så mycket åt! Alla pinsamheter som vi då tyckte var sååå modernt och coolt...

I årets julshow Rock of 80´s skall allt upp till ytan! Thomas Petersson, en av Sveriges roligaste ståuppare skall lotsa oss genom kvällen med en stor portion humor. Det blir garanterat många skratt bland borden!

Den musikaliska delen står Bruno Mitsogiannis och Elin Bemark för, de är duon som under våren haft huvudrollerna i succén Rock of Ages på Rondo i Göteborg. Tillsammans med Kee Marcello (från hårdrocksgruppen Europe) och Thomas Vikström (sångare i bandet Therion, och även känd från bl a Miss Saigon på Göta Lejon) levererar de hits efter hits, och GIVETVIS får publiken både sjunga med och rocka loss genom hela showen!

Kvällen inleds med vårt absolut hemlagade julbord kl 19.00 (dörrarna öppnas 18.30) och showen startar kl 21.00. Efterfesten tar vid där showen slutar och vi bjuder på nostalgiparty med kvällens VDJ och videos på storbild och liveband i Svartklubben mm.

Välkommen till en härlig kväll med många glada skratt!

 


Julbord, show och efterfest: 745,00:-

Show och efterfest (ej mat): 350,00:-

Det finns inga produkter i denna kategori.

Dela med dig av den här sidan: