Fest & middag

På Sundspärlan är inget omöjligt!

Fest & middag

På Sundspärlan är inget omöjligt!

Fest & middag

På Sundspärlan är inget omöjligt!

Vi kreerar skräddarsydda festarrangemang utifrån vår stora erfarenhet. En riktigt bra fest ska vara något som man minns efteråt. Tema och upplägg kan variera - festen ska ha något för alla. Och det viktigaste är att alla får en riktigt trevlig kväll.

Vi jobbar gärna i ett högt tempo och med extremt god service. Det krävs precision från alla håll under ett arrangemang och detta är vår stora styrka på Sundspärlan. Vi vågar faktiskt sticka ut hakan och påstå att vi är riktigt bra på det vi gör!

Vårt kök erbjuder kvalitativ mat tillagad från grunden och med lokala råvaror som anpassas utefter säsong och tema. Smakrik buffé eller välkomponerad à la carte – du väljer vad som passar.

På Sundspärlan gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Våra gäster och personalens säkerhet och hälsa har högsta prioritet och vi följer myndigheternas
rekommendationer och råd. För oss är det en självklarhet att vi alltid följer och uppdaterar våra rutiner kring hygien och städning för att undvika virus i alla dess former, inklusive Covid-19. Utöver våra vanliga städrutiner fokuserar vi extra mycket på att rengöra och desinfektera allmänna områden samt kontaktytor. Handdesinfektion finns tydligt tillgängligt för våra gäster. Vår personal får löpande information och instruktioner utifrån myndigheternas rekommendationer och vi ser till så att personal i möjliga mån håller avstånd till varandra och regelbundet tvättar händerna med tvål och vatten samt använder handsprit.

Festmiddagar och banketter 200-800 personer

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.