Julshow 2021

Snart är det jul igen

Vi längtar efter julen 2021!

Vad vore en jul utan go musik, fantastisk julmat och en härlig julstämning – allt det där som våra gäster vant sig vid att vi på Sundspärlan brukar bjuda på. Förra året kom av sig, men nu är vi tillbaka och i år är julen alldeles särskilt extra efterlängtad. Att få samlas med vänner, kollegor, nära och kära.

I år vill vi skapa en alldeles särskild magi på scenen tillsammans med några av landets absolut bästa artister och musiker. Vi utlovar stans godaste julbord och bjuder på en stor musikalisk show med utrymme till mycket skratt och gemenskap!

ARVINGARNA 19 NOVEMBER 

ARVINGARNA 20 NOVEMBER 

ARVINGARNA 26 NOVEMBER 

ARVINGARNA 27 NOVEMBER 

ARVINGARNA 2 DECEMBER

ARVINGARNA 3 DECEMBER

ARVINGARNA 4 DECEMBER

ARVINGARNA 10 DECEMBER

ARVINGARNA 11 DECEMBER

ARVINGARNA 17 DECEMBER

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för information eller hjälp med bokningar!
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.