Boka konferens hos oss i Helsingborg

Sundspärlan erbjuder konferenslokaler för alla typer av möte

Boka konferens hos oss i Helsingborg

Sundspärlan erbjuder konferenslokaler för alla typer av möte

Boka konferens hos oss i Helsingborg

Sundspärlan erbjuder konferenslokaler för alla typer av möte

Vill du veta mer om vad vi erbjuder?

Ring oss på 042 18 32 70 eller gör en förfrågan via formuläret här intill.

Sundspärlan är den perfekta anläggningen för alla typer av möten. De flexibla lokalerna kan enkelt skifta utseende och funktion för just ert ändamål. Idealiskt för konferenser, mässor, bankettmiddagar, krogshower, konserter och andra arrangemang.

Våra lokaler

Vår största lokal passar perfekt för konferenser med 200-600 gäster. Lokalen är utrustad med en scen vilket gör den lämplig för föreläsningar och företagsevenemang. Flexibla och ljudisolerade vikväggar kan dessutom skapa fler rum med ytor för workshops eller utställningar.

Givetvis har vi även mindre konferenslokaler att tillgå. Våra mellanstora lokaler är ljusa och moderna och passar för möten med 30-100 deltagare.

Vår minsta konferenslokal passar för 50 deltagare. Här är det inrett med jordnära färger och lokalen har ett naturligt ljusinsläpp som skapar kreativa möten mellan människor. Rummet kan delas av med glasväggen och de skira gardinerna för att möjliggöra mindre grupparbeten.

Alla våra lokaler är utrustade med all teknisk utrustning som behövs, såsom WIFI, PC-projektor, Widescreen, Headset och whiteboard.

Maten i fokus

Maten är en viktig ingrediens för en bra och lyckad konferensdag. Sundspärlan serverar sina gäster god mat tillagad från grunden och med lokala råvaror som anpassas efter säsong och tema. Smakrik buffé eller välkomponerad à la carte – du väljer vad som passar.

Naturskön omgivning

Utomhusmiljön runt oss är rik på djur och växter, och Helsingborgs mest hänförande naturupplevelser väntar utanför dörren. Jordbodalen är en ravin som skär igenom landborgen och i botten av ravinen rinner Gåsebäcken. Här tar man en lunchpromenad över träbroar, längs vattenfall och runt dammar. En walk-and-talk i omgivningarna blir ett utmärkt sätt att väcka ny energi i ditt team

Hotellpaket

Behöver ni boka hotellrum för era konferensdeltagare hjälper vi gärna till med bra paketlösningar. Vi samarbetar med flera trevliga hotell i Helsingborg. Bl.a. Radisson Blu Metropol Hotel som ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan

Utanför Sundspärlan finns det gott om parkeringsplatser som dessutom är gratis, och det är lätt att hitta hit oavsett om ni kommer från centrum med buss, bil eller cykel eller om ni kommer från motorvägen.

Varmt välkommen till oss – en oas i Helsingborg med naturen alldeles inpå knuten!

Stor

200-600 personer

Mellan

30-100 personer

Liten

Ett rum för kreativa möten
Stor Stor Stor Stor

Stor

Nils Poppe-salen är med sin stora scen perfekt för föreläsningar och konferenser för 200-600 personer. Med flexibla och ljudisolerade vikväggar kan dessutom flera rum skapas för att utnyttja möjligheter för workshops eller utställningsytor.

Teknisk info
Mellan Mellan Mellan

Mellan

Edvard Persson-salen och Birgit Nilsson-salen är ljusa rymliga lokaler för möten och föreläsningar. Här finns plats för 30-100 deltagare

Teknisk info
Liten

Liten

Music Corner är inrett i jordnära färger och har ett naturliga ljusinsläpp som skapar kreativa möten mellan människor. Rummet kan delas av med glasväggen och de skira gardinerna för att möjliggöra mindre grupparbeten.

Teknisk info
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.