Håll din konferens hos oss i Helsingborg

Nya upplevelser genom inspiration och möten

Håll din konferens hos oss i Helsingborg

Nya upplevelser genom inspiration och möten

Håll din konferens hos oss i Helsingborg

Nya upplevelser genom inspiration och möten

Vill du veta mer om vad vi erbjuder?

Ring oss på 042 18 32 70 eller gör en förfrågan via formuläret här intill.

När ni väljer att lägga er konferens på Sundspärlan bjuds ni på en palett av möjligheter för att ni och era konferensgäster ska få bästa möjliga upplevelse hos oss.

Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av konferenser för att det ska passa ert företag eller organisation så bra som möjligt. Det är viktigt att alla ska trivas bra med arrangemanget. Välj vad som passar era önskemål bäst, oavsett om ni är ute efter en konferenslokal för det lilla eller det stora mötet, en hel- eller halvdag. Vi har konferenslokaler i flera olika storlekar för att kunna anpassa tillställningen utefter era behov. Välj mellan stor, mellan och liten lokal.

Maten är en viktig ingrediens för att orka ha en bra och lyckad konferensdag. På Sundspärlan serverar vi menyer med lokala råvaror komponerade av vår kökschef Fredrik Wilhelmsson som mer än gärna hjälper er att skräddarsy er konferensvistelse hos oss. Ni har möjlighet att kunna bryta av dagen med en walk-and-talk i den vackra parken som Sundspärlan är omgiven av, eller ge konferensdagen den perfekta förutsättningen med en nypa frisk luft i vackra miljöer.

Utanför Sundspärlan finns det gott om parkeringsplatser som dessutom är gratis, och det är oerhört lätt att hitta hit oavsett om ni kommer från centrum med buss, bil eller cykel eller om ni kommer från motorvägen.

Stor

200-600 personer

Mellan

30-100 personer

Liten

Ett rum för kreativa möten
Stor Stor Stor Stor

Stor

Nils Poppe-salen är med sin stora scen perfekt för föreläsningar och konferenser för 200-600 personer. Med flexibla och ljudisolerade vikväggar kan dessutom flera rum skapas för att utnyttja möjligheter för workshops eller utställningsytor.

Teknisk info
Mellan Mellan Mellan

Mellan

Edvard Persson-salen och Birgit Nilsson-salen är ljusa rymliga lokaler för möten och föreläsningar. Här finns plats för 30-100 deltagare

Teknisk info
Liten

Liten

Music Corner är inrett i jordnära färger och har ett naturliga ljusinsläpp som skapar kreativa möten mellan människor. Rummet kan delas av med glasväggen och de skira gardinerna för att möjliggöra mindre grupparbeten.

Teknisk info
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.