80-talsparty med Herreys

25 januari 2019

Datum: 25 januari 2019
Tid: 20.00-02.00
Entre: 200 kr förköp + service

Så är det äntligen dags för årets största party med högsta nostalgin!

Låt 80-talet genomsyra kvällen och känn dig lika fri som då! Samla vännerna och starta kvällen med Förfesten med Radio Öresund! Under kvällen spelar galet proffsiga DJ Dahlqvist MTV-hitsen från förr. Mexikansk buffé med massa go mat (inkl en dryck), och härlig musik från kl 20.00.

Disco, casino, barer! Livebandet Old Time High spelar i Svartklubben. Dessutom står HERREYS på stora scenen! Hur många gyllene skor ser vi i publiken denna kväll??? Vi har ett finfint pris till de snyggaste gulddojjorna!

Premiär för Live-Karaoke! Bli artist för en kväll. Sjung en favoritlåt från förr med Baksmällan The Band!

------------------------

Vi får många frågor, här är några av svaren:

Måste man köpa sin biljett i förväg?

Vi rekommenderar alla som vill komma på partyt att köpa förköp. Det är ett högt tryck på biljetterna redan nu, och vi tror att det kan bli slutsålt. Så köp din biljett snarast här!

När kan man komma om man inte ska äta?

Foajén och baren där är öppen från kl 20.00, här kan man hänga tills dess att vi släpper in till Radio Öresunds stora förfest som är ämnad för våra matgäster. Festen och 80-talsdiscot startar kl 21.30.

Hur ska jag visa upp min förköpsbiljett i kassan?

När du köper din biljett får du den digitalt till din mailadress. Det är en bifogad pdf-fil och den måste man öppna för att se. Biljetten består av en streckkod alt. qr-kod som måste scannas. Ha därför din biljett (pdf) öppnad i mobilen när du kommer till kassan så vi snabbt och enkelt kan registrera den. Tips! Förbered gärna hemma genom att antingen skriva ut den i pappersform eller gör en skärmdump av den. 

Vi är ett större sällskap men alla har köpt sina biljetter (buffé och entré) var och en för sig. Hur gör vi för att försäkra oss om att sitta tillsammans i restaurangen?

En i sällskapet kan ringa till oss och göra en bordsbokning i sitt namn och uppge det antal man blir. På så sätt kan vi förbereda för större gäng att få sitta tillsammans. Vi nås på 042-183270 vardagar 08.00-16.00

Vad kostar garderoben?

Garderoben kostar 25 kr och kan med fördel förköpas via vår hemsida. Du som väljer att betala för ditt inhängda plagg på plats kan endast betala med kontanter i garderoben (tar tyvärr inte kort eller swish)

------------------------

Entré 200 kr förköp  |  Entré i dörren 250 kr. |  Buffé 195 kr inkl en dryck

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.