Arvingarna
slutsålt

4 december 2021

Datum: 4 december 2021
Tid: 18.30
Entre: 895kr per person

Information om vaccinationsbevis.

En fartfylld Julshow med Arvingarna.

Det har gått 32 år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Hittills har det blivit 19 utgivna album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och tre grammisar. Och hela 6 gånger har de deltagit i Melodifestivalen. Nu kommer de till Sundspärlan med sin fantastiska Julshow!

Du avnjuter Sundpärlans klassiska julbord med allt som hör julen till. En härlig explosion av julens alla smaker paketerat i en magisk och stämningsfull omgivning. Efter maten väntar julshowen och kvällen fortsätter därefter med en häftig efterfest.

Vi utlovar en fartfylld fest, god mat och mängder med glädje.

När: 19, 20, 26, 27 november samt 2, 3, 4, 10, 11, 17 december 2021.

Tid: kl.18.30

Pris: 895kr per person

Mat: Vårt magiska julbord

Boka plats på:

bokning@sundsparlan.se eller 042–183270

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.