Asme & Shiro

15 april 2023

Datum: 15 april 2023
Tid: 22:00 - 03:00
Entre: från 195 kr

Kom och upplev en oförglömlig kväll full av dans och bra musik! 

Vi är stolta över att presentera två fantastiska artister, Asme och Shiro, samt en hemlig artist som kommer att avslöjas under kvällen som kommer att bjuda på en minnesvärd upplevelse på Skånes hetaste scen, Sundspärlan i Helsingborg den 15 april. 

Med både P3 Guld och Grammis-vinster i bagaget har han haft en händelserik karriär. Asme har streamat över en kvarts miljard gånger på Spotify, detta tack vare bland annat succéprojekten “12 till 12” med gruppen Aden & Asme och som solo med “Blodigt”, “Tusen Flows” och “Tusen Flows 2”. Med två albumettor och flera singelettor har Asme byggt upp en stadig fanbase i hela landet men även i Norden. Asme har gjort stora samarbeten med tex Stormzy, Håkan Hellström, Axel Arigato mm.

Rapparen SHIRO, vars hemvist är Hisingen i Göteborg, har etablerat sig som en av de mest lysande stjärnorna inom musikindustrin genom sin imponerande repertoar av låtar, inklusive "High Rollers", "Mandana", "Dubbelt" och "Synder" med Asme. I början av året, fortsatte SHIRO på sin redan starka musikkarriär med släppet av "Annan Man", som producerades av den talangfulla Shenzi. Den låten lyckades nå en imponerande 27:e plats på topplistorna och pekar på en lysande framtid för denna musikaliska innovatör.

Med en imponerande start på året, är SHIRO väl på väg att göra 2023 till sitt genombrottsår. Genom att förena flera olika musikstilar i sina verk, har han skapat en unik ljudbild som har fångat uppmärksamheten hos fans och kritiker Sverige över. Med en passion för att framföra dessa stilar live för sin trogna fanbas, finns det ingen tvekan om att SHIRO kommer att fortsätta att sätta sin prägel på musikscenen under de kommande åren.

Kvällen har även med sig DJ Kako och Takenoelz som kommer ge er en natt full av energi och het stämning med de senaste och trendigaste Hip-Hop och R&B låtarna som kommer få dansgolvet att skaka hela natten lång!

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.