Christmas Rock - årets julshow 29/11

29 november 2019

Datum: 29 november 2019
Tid: 18.30-01.00
Entre: 895 kr

Sundspärlans julshow CHRISTMAS ROCK är en hyllning till den fantastiska musiken som sedan 50-talet fram tills idag skapat party, energi och engagemang! Från Rockabilly’s via Beatles, Stones och Creedence till 80-talets pudelrockande och fyrverkerisprakande scenshower. Här levereras låtar som får igång festen i ett halsbrytande tempo där den ena större hiten efter den andre avlöser varandra. Här är det fest, här är det Rock’n’Roll!

________________________________________

OBS! ENDAST ETT FÅTAL PLATSER KVAR!!!!! Ring för en ev bokning 042-183270.

________________________________________

Vi vet exakt vad en helkväll med vänner och kollegor ska innehålla för att bli lyckad. En varm och mysig stämning ska sprida sig med allt ifrån vackra juleljus till klassisk julmusik och pyntade julgranar. Precis så är det här på Sundspärlan under våra julshowskvällar. Nu är det dags igen, du kommer väl? Allt på vårt julbord är hemlagat (vi bakar t o m vårt eget knäckebröd!) och omtyckt för sin omfattning och mycket höga kvalitet. Dessutom stoltserar vi med att vi har ett av Sveriges i särklass största dessertbord!

Kvällens hålltider:

  • Vi öppnar och man kan mingla i vår mysiga foajé från kl 18.30
  • Julbordet serveras 19.00
  • Ridån går upp för årets show på scen kl 21.00
  • Efterfesten startar ca 22.15 med bandet Dr Müllerz och deras live act Club Hit Phenomenon, DJ Dahlquist, Baksmällan the Band mm.

Årets julshowsartister: 

Martin Almgren Sedan vinsten i Idol 2015 har Martin etablerat sig som en av våra stora folkkära artister. Efter sin finalplats i Melodifestivalen 2018 har han flitigt turnerat och är idag en av landets självklara artiststjärnor med fötterna i country and western –traditionen. Trots framgångarna står han dock just ändå med båda fötterna på marken och hans ödmjuka, varma, utstrålning har också utvecklats till att bli hans styrka både som artist och människa. I Christmas Rock på Sundspärlan hoppas vi att ni ska få upptäcka lite andra musikaliska sidor av Martin också!

Thomas Järvheden Thomas är troligtvis unik i sitt slag när det kommer till att kombinera humor med musikalitet. Att han är en av Sveriges roligaste ståuppare har väl inte undgått någon, men att han dessutom begåvats med en grym sångröst är kanske inte lika många som känner till. Alla besökare på Sundspärlan kommer dock bli överraskade när han tar ton. Den här killen kan verkligen rocka – det kan vi lova! Han har  belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar som t.ex. Norra Brunn, Raw, Ruby´s, MACK e.t.c. Men i höst hittar ni honom rockandes på Sundspärlan i Helsingborg!

Linda Varg Linda är en skön rocktjej med underbar röst och en stark scenpersonlighet! Med influenser ifrån Pink, No Doubt, Anouk och Skunk Anansie blev hon ett namn på svenska folkets läppar i och med sitt deltagande i Idol 2010 där hon nådde de livesända fredagsfinalerna. Men störst impact gjorde hennes audition där hon framförde sin egen låt ”Keep going”, och det klippet har över 1 000 000 views på Youtube! Linda har även ett förflutet i musikbranschen som medlem i guld- och platinasäljande gruppen Supernatural.  Publiken dras med och smittas av den karisma och energi som utstrålas när Linda står på scen.

Ulf Nilsson Det har gått några år sedan Ulf Nilsson stod på Sundspärlans scen senast. Men vi minns hans manliga raspiga röst och rockiga framtoning. Ulf vann, och knockade den svenska publiken, i TV4:s talangjakt The Voice 2012 och skapade sedan en egen karriär, med ett mer utpräglat rocksound, med rötter i soul och blues. Han var en av de nominerade banden till ”Årets Svenska Genombrott” på Bandit Rock Awards 2014. Låten Litte by Little har över 12 miljoner lyssingar på Spotify och han turnerar flitigt i Skandinavien med sitt band.

Priser: 

  • Fredagar julbord, show och efterfest 895 kr pp inkl moms
  • Torsdagar och lördagar julbord, show och efterfest 845 kr pp inkl moms
  • VIP julbord, show och efterfest (ett sällskap per kväll och minst 10 pers) 1195 kr pp inkl moms

_________________________________________________________

HOTELLPAKET 

Gör mer av kvällen och din vistelse i Helsingborg. I samarbete med Radisson Blu Metropol, ett av stans trevligaste hotell, erbjuder vi hotellpaket i samband med årets julshow. Kontakta oss, så berättar vi mer, ring oss 042-183270 eller maila oss!

Pris från 1390 kr per person (pris inkl moms)

___________________________________________________________

Vi rekommenderar våra gäster att göra förbeställning av dryck.

Här kan du läsa om vad vi har att erbjuda.

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.