Från Broadway till Duvemåla

12 oktober 2020

Datum: 12 oktober 2020
Tid: insläpp 18.30 Show 19.30
Entre: från 495 kr

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler. Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Möt artister som EMMI CHRISTENSSON, ALEXANDER LYCKE, JAKOB STADELL, MALENA TUVUNG och LAILA ADÈLE m fl.

Föreställning 19.30-22.00 inkl paus

Läs mer om showen här

Denna föreställning var ämnad för våren 2020, men fick flytta till hösten pga oroligheter.

Arrangören ber oss lägga upp följande information och har man vidare frågor ska man kontakta arrangören

"Då stor del av vår publik är äldre och vi har fått många önskemål om att flytta våra konserter tar vi på Tocca Entertainment AB den rådande situationen på största allvar och vidtar därför åtgärder för att inte utsätta vår publik för onödiga risker oavsett storlek på sammankomst. Detta innebär att vår planerade vårturné med föreställningen "Från Broadway till Duvemåla" kommer att flyttas fram till i höst.
Alla våra biljettköpare kommer att få information om vilket nytt datum som erbjuds under hösten. Köpt biljett på nya datumet gäller på samma stolsplats som ni bokat. 
Vi har tyvärr ingen möjlighet till återköp av biljetter. 
Om du har tecknat en avbeställningsförsäkring via biljettleverantören (exempelvis Ticketmaster, Nortic eller Eventim), vänliga kontakta det aktuella försäkringsbolaget för frågor om vad som gäller.

Vi hoppas på vår fantastiska publiks förståelse och hjälp i den svåra situation vi nu befinner oss, där 16 sångare, musiker och tekniker står helt utan inkomst tills dess att vi kan genomföra våra konserter och ge er alla den härliga musikalupplevelse som vi alla sett fram emot!"

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.