Från Broadway till Duvemåla

25 april 2021

Datum: 25 april 2021
Tid: insläpp 15.00 Show 16.00
Entre: från 495 kr

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler. Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Möt artister som EMMI CHRISTENSSON, ALEXANDER LYCKE, JAKOB STADELL, MALENA TUVUNG och LAILA ADÈLE m fl.

Föreställning kl 16.00 (paus ingår)

Läs mer om showen här

Denna föreställning var ämnad för 2020, men har fått flytta till 2021 pga den rådande pandemin.

Arrangören ber oss lägga upp följande information och har man vidare frågor ska man kontakta arrangören

"På grund av Coronautbrottet våren 2020 fattade regeringen den 27 mars ett beslut att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 50 personer. Detta beslut gäller från den 29 mars 2020 och tillsvidare. Då regeringen och FHM hittills inte kommit med några nya direktiv måste vi nu ta beslutet att flytta alla planerade konserter till 2021. Vi i kultur och nöjesbranschen har vädjat via debattartiklar, brev och alla tänkbara kanaler om att få ett besked inför hösten, då vi jobbar i en planeringsbransch som kräver lång framförhållning för att fungera. Men nu måste vi för allas säkerhet och med respekt för er tid flytta alla konserter till en tid då det känns säkert att gå. Håll nu hårt i din biljett för den gäller till nästa år och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Detta som vanligt med några av Sveriges främsta musikalartister och musiker. Vi är ett litet bolag där våra tolv artister, musiker och tekniker nu helt står utan inkomst.  För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertupplevelser i framtiden så vädjar vi till er att behålla biljetten. Kanske har du till och med möjlighet att bjuda någon på en oförglömlig upplevelse? Kanske kan julklappen till någon redan vara ordnad i och med detta? Om du inte kan gå finns kanske möjligheten att kolla med en vän, kollega eller granne då biljetten inte är personlig.
Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare fem månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro. En hel bransch kippar efter luft. Om inget av dessa alternativ känns rätt så erbjuder vi återbetalning t.o.m den 30 september 2020. Efter detta datum är inte återbetalning möjlig.
Tack för att ni håller i och håller ut, snart ses vi igen! Viktoria Tocca Entertainment"

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.