Information till dig med säsongskort

Information till dig som har säsongskort

Dessvärre kommer vi inte att kunna erbjuda några danskvällar i år. Vi vill tacka för allas tålamod och gör återköp till dig som önskar detta. Följande alternativ till återköp finns:

1. Kom till Sundspärlan för ditt återköp: Tisdagen den 27 oktober är entrékassan öppen 15-17. Vi hanterar återköpet över disk. Du måste ha ett betalkort med dig som vi gör återbetalningen på. Vi kan endast göra återköp då vi får ditt säsongskort i retur.

2. Ring Sundspärlan (042-183270) för ditt återköp: Uppge din adress i telefon så skickar vi dig ett brev med en blankett och ett svarskuvert. På blanketten fyller du i dina uppgifter. Blanketten samt ditt säsongskort läggs i det frankerade svarskuvertet och skickas in till oss. Därefter sker återbetalningen. Vi kan endast göra återköp då vi får ditt säsongskort i retur.

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.