Helsingborg Rockfest

27 augusti 2022

Datum: 27 augusti 2022
Tid: Entrén öppnar 20:00 | Första band på scen 21:00
Entre: Förköp 425 kr | Entré i kassan 495 kr

Helsingborg Rockfest kommer att fylla huset med musik som får taket att lyfta!

27 augusti kommer det bli rockigt och en helkväll utöver det vanliga på Sundspärlan.

Smash Into Pieces, Corroded och Lillasyster kommer skapa rockmagi på scenen. Samla dina vänner och kom hit. Ni kan inte missa detta!

Första bandet startar 21:00 och sedan kommer det att rocka på fram till  ca.01.00. I baren har vi laddat upp med hamburgare och annat gott så att ni orkar hela festen.

Vi ses den 27 augusti

_______________________________________________________________________

Kvällens band!

Smash Into Pieces, med över 375 miljoner samlade streams & views, 350 K följare i sociala medier och över 600 avverkade konserter i bagaget har Smash Into Pieces etablerat sig som ett av de snabbast växande mainstream rockbanden i Sverige.

Corroded med slutsålda turnéer över hela Europa, publikrekord på Sweden Rock med mera fortsätter bandet bevisa sin plats som ett av Sveriges mest framgångsrika hårdrocksband. Och det slutar aldrig att ta sin musik till nya höjder!

Lillasyster, med sina rötter i den legendariska punk/rock-gruppen LOK och utsålda klubb/festivalspelningar är det platina och guldbelönade rockbandet Lillasyster idag ett av Sveriges mest väletablerade rockband.

_______________________________________________________________

Pris:   Förköp 425 kr  Entré i kassan 495  kr

Entrén öppnar 20:00  |   Första band på scen 21:00   |   Barer öppna med mat och dryck.  |   Leg 18 år.

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.