Hov1

11 augusti 2018

Datum: 11 augusti 2018
Tid: 18.00 På scen: 19.30
Entre: 325 kr + service

Succégruppen Hov1 fortsätter att erövra Musiksverige!

Årets turnépremiär på ett utsålt Annexet släpptes samma dag som deras andra album ”Gudarna På Västerbron”. Det blev en releasefest som hette duga med en show som fick golvet att gunga och recensenterna att jubla. Samtliga spår på albumet gick direkt upp på Spotifys topplista med singeln ”Hon Dansar Vidare I Livet” på en förstaplats. Nu bygger Hov1 vidare på succéåret 2017 som fylldes av en utsåld vårturné med åtta stopp som avslutades på ett utsålt (17500 personer) Gröna Lund. Året avslutades med dubbla priser på P3 Guld för Årets Grupp och Guldmicken samt en Grammisnominering för Årets Nykomling. Deras raketkarriär har fångats i en dokumentär på fyra delar. Trots allt detta vet vi att Dante, Ludde, Noel och Axel har mycket mer att ge.

Missa inte är grabbarna intar vår utescen den 11 augusti!

Insläpp: 18:00 På scen: ca. 19:30 Pris: 325kr + service

Ålder: 13 år. Barn/unga under 13år kommer endast in i målsmans sällskap.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/411721165967209/

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.