Information med anledning av Corona

Om Covid-19 och ditt besök hos oss

Den 27 mars fattade regeringen beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer, till skillnad mot tidigare 500 personer. Beslutet trädde i kraft söndagen den 29 mars och gäller tillsvidare. Med anledning av beslutet kommer vi att säkerställa att vi inte vid något tillfälle överskrider godkänt antal besökare i våra lokaler. Vi följer utvecklingen och tar beslut från vecka till vecka om hur vi gör med våra arrangemang. Håll utkik på facebook och här på vår hemsida.

Här hittar du våra kommande arrangemang

Vi utgår från ansvariga myndigheters samt Helsingborg Stads bedömningar och rekommendationer.

Läs mer om Covid-19 på Folkhälsomyndighetens hemsida

Uppdaterat 2020-03-30

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.