Jay Smith - exklusiv releasespelning

5 april 2019

Datum: 5 april 2019
Tid: Doors open 20.00
Entre: 225 kr + serviceavgift

Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen med över
hundratalet avverkade framträdanden bara de senaste 24 månaderna från
norr till söder. Med närmare 100 miljoner streams på Spotify, både platina & guld skivor i bagaget och som svensk vinnare av TV4:s Idol har Jay 2018 skapat sig en rejäl plattform där klivet in i en helt ny genre nu kommer att tas. 

Missa inte Jay Smiths releasespelning i Helsingborg! En exklusiv konsertkväll här på Sundspärlan.  Jay Smith med fullband på scenen.

Förband: Normandie. Killarna slog igenom på allvar 2016 (rakt in på Billboards), men startade bandet 2013 och har harvat runt på massor av klubbar runtom i Sverige och Europa. I den breda massans ögon är de ett nytt och fräscht band, men har stödet från en långvarig fanbase i ryggen. Den nya skivan gör succé och häromhelgen sålde de slut två 250-cap klubbspelningar. Vi ser dem som det främsta inom nästa generation av framgångsrika rockband från Sverige!

Musik, barer och casino. 

Köp vår goda Burger deluxe i baren! 

En bra kryddad burgare, 150 gram med klassiska goda tillbehör. Krispig sallad, tomat, rödlök, saltgurka, bacon, krämig cheddarost och dressing. Serveras med pommes frites och en härlig chilidip. 119 kronor

_________________________________________

Hålltider:

Doors open 20.00

Normandie på scen 21.00

Jay Smith med band på scen 22.00

_________________________________________

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.