Julbordsshow med Stefan & Kim

4 december 2020

Datum: 4 december 2020
Tid: 19.00
Entre: 795 kr

ÅRETS JULBORDSSHOW

De musikaliska genierna Stefan & Kim bjuder på en påkostad musikalisk show. Dessutom utlovas den snabbaste fiolen, den galnaste pianisten och de mäktigaste balladerna! Ni som sett Stefan och Kim tidigare vet vad vi pratar om - det här är något utöver det vanliga, för det är ju så det ska vara år 2020.

Eftersom vi lever i förändringarnas tid blir därför årets julshowskvällar lite elegantare och lugnare än tidigare, allt för att man ska kunna känna sig trygg och säker hos oss under rådande omständigheter.

Vi tummar dock aldrig på kvaliteten. Vi levererar som vanligt stans godaste julmat och bästa service. Vi tänker skapa magi varje kväll, och vi hoppas ni vill vara med oss!

  • Vi öppnar dörrarna klockan 19, och ert sällskap kommer att välkomnas att sätta er tillbords för att avnjuta mat, dryck och show tillsammans. Njut av vår fina sill- och laxtallrik, och kanske en god nubbe därtill.
  • Bufféerna står uppdukade på flera ställen i lokalen och det är fritt fram att ta till sig av den goda maten och de fantastiska desserterna.
  • Showen startar kl 21.00 och var och en avslutar därefter kvällen i sin egen takt.
  • I denna lite annorlunda tid har man tyvärr ingen möjlighet att stanna kvar på efterfest.
  • Vi är kontantfria och accepterar endast kortbetalningar.

Varmt välkomna att boka plats till årets efterlängtade julbordsshow på Sundspärlan i Helsingborg!

  • Pris per person 795 kr.

Viktig information kring allmänna sammankomster

Sundspärlan tar myndigheternas och regeringens direktiv och riktlinjer på största allvar. Från och med den 8 oktober, innebär att allmänna sammankomster på offentliga serveringsställen inte längre kommer omfattas av några begränsningar gällande antal gäster. För att alla som besöker oss skall känna sig trygga under rådande omständigheter har vi genomfört en rad säkerhetsrutiner efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

• Vi möblerar med avstånd för att undvika trängsel bland sällskapen

• Servering sker i huvudsak från buffé. Mat och dryck intages sittande

• Handdesinfektion finns utplacerade i lokalen

• Ökad städfrekvens och finjustering kring städrutiner

• Tydliga skyltningar och hänvisningar kring gällande restriktioner

• Du och ditt sällskap sitter tillsammans

Sundspärlans Julshow har premiär i 27 november 2020 och spelas under åtta kvällar. Vi följer utvecklingen noggrant och har för avsikt att genomföra vår showsäsong efter de riktlinjer och krav Folkhälsomyndigheten och Regeringen ställer.   

Vi ser fram emot att genomföra en så härlig och fantastisk julshowsäsong som möjligt.

Om läget skulle förändras och föreställningar skulle behövas ställas in på grund av myndighetsbeslut så kommer alla köpta biljetter att återbetalas eller om önskvärt ombokas till ett senare tillfälle.

Betalda biljetter återköpes ej om föreställningen genomförs.

Lars Dahl

Vd, Sundspärlan

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.