Julshow 30/11

30 november 2018

Datum: 30 november 2018
Tid: 18.30
Entre: Julbord, show och efterfest 895 kr

Välkommen på en helkväll i julens tecken!

Årets julshow, Legends of Pop, är en legendarisk show som inte lämnar någon oberörd. Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard, tolkar världsartisterna som är hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince

Kvällen inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en stor härlig efterfest bland vänner och kollegor. En helkväll för alla sinnen och alla åldrar (min ålder 18 år)

Vi öppnar 18.30. Njut av vårt stora fina julbord, stans bästa enligt många!

Showtime 21.00. Efterfest från ca 22.15, dessutom fri entré för alla som vill ansluta till vår fest från annat håll!

Förutom Dj Dahlqvist bjuder vi denna kväll på sing-a-long med Baksmällan samt Run 4 Covers i Rockklubben

_____________________________________

BARBILJETT

Om man vill komma och se showen finns det alltid plats i baren (ej sittplats), biljetten kostar 395 kr och betalas i kassan vid ankomst. Showstart kl 21.00

_____________________________________

VIPGÄST

I vårt exklusiva VIP-paket finns plats ett sällskap om 10-14 personer. Här får ni förutom julbord, julshow och efterfest dessutom bubbel i glasen, egen VIP-avdelning att sitta i, exklusiv underhållning av artisterna och bästa möjliga service under hela kvällen. Känn er som kungar för en kväll, boka redan idag... finns bara ett VIP-paket per kväll.

Fredagar 1295 kr Lördagar 1195 kr

Maila din förfrågan här

_____________________________________

HOTELLPAKET

Gör mer av kvällen och din vistelse i Helsingborg. I samarbete med  Radisson Blu Metropol erbjuder vi  hotellpaket i samband med årets julshow. Kontakta oss så berättar vi mer om det för dig! 

Pris från 1340 kr per person

_____________________________________

OBS! Ring oss för bokning av detta datum, fåtal platser kvar!

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.