Julshow 7/12

7 december 2018

Datum: 7 december 2018
Tid: 18.30
Entre: Julbord, show och efterfest 895 kr

Årets julshow, Legends of Pop, är en legendarisk show som inte lämnar någon oberörd.

Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard, tolkar världsartisterna som är hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince

Kvällen inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en stor härlig efterfest bland vänner och kollegor. En helkväll för alla sinnen!

Vi öppnar 18.30. Njut av vårt fina julbord,

Showtime 21.00. Efterfest från ca 22.15.

Ring oss för bokning detta datum!

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.