Julshow 8/12

8 december 2018

Datum: 8 december 2018
Tid: 18.30
Entre: Julbord, show och efterfest 795 kr

Välkommen på en helkväll i julens tecken!

Årets julshow, Legends of Pop, är en legendarisk show som inte lämnar någon oberörd. Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard, tolkar världsartisterna som är hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince

Kvällen inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en stor härlig efterfest bland vänner och kollegor. En helkväll för alla sinnen och alla åldrar (min ålder 18 år)

Vi öppnar 18.30. Njut av vårt stora fina julbord, stans bästa enligt många!

Showtime 21.00. Efterfest från ca 22.15, dessutom fri entré för alla som vill ansluta till vår fest från annat håll!

Förutom Dj Dahlqvist bjuder vi denna kväll på sing-a-long med Baksmällan samt ett coverband i Rockklubben

FÅTAL PLATSER KVAR! Ring för bokning 042-183270

_____________________________________

BARBILJETT

Om man vill komma och se showen finns det alltid plats i baren (ej sittplats), biljetten kostar 395 kr och betalas i kassan vid ankomst. Showstart kl 21.00

_____________________________________

VIPGÄST

I vårt exklusiva VIP-paket finns plats ett sällskap om 10-14 personer. Här får ni förutom julbord, julshow och efterfest dessutom bubbel i glasen, egen VIP-avdelning att sitta i, exklusiv underhållning av artisterna och bästa möjliga service under hela kvällen. Känn er som kungar för en kväll, boka redan idag... finns bara ett VIP-paket per kväll.

Fredagar 1295 kr Lördagar 1195 kr

Maila din förfrågan här

_____________________________________

HOTELLPAKET

Gör mer av kvällen och din vistelse i Helsingborg. I samarbete med  Radisson Blu Metropol erbjuder vi  hotellpaket i samband med årets julshow. Kontakta oss så berättar vi mer om det för dig! 

Pris från 1340 kr per person

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.