Lasse Stefanz

27 september 2019

Datum: 27 september 2019
Tid: 21.30-01.30
Entre: 200 kr

Danskväll med Lasse Stefanz

Så är det hög tid igen för dansbandskungarna Lasse Stefanz att inta scenen på Sundspärlan och ge gästerna en fantastisk danskväll. Dansen startar kl 21.30 och i foajén underhåller ett av stans bästa liveband. Vi ser fram emot en mycket trevlig kväll!

Grillbuffé

Vi rekommenderar varmt att göra lite mer av kvällen! Starta med vår finfina grillbuffé som vi serverar från klockan 20.00. Grillbuffén är en av våra flaggskepp, en generös buffé bestående av flera sorters fint grillkött, många goda tillbehör såsom potatis i olika former och himmelska hemmagjorda såser, samt ett stort härligt salladsbord!

Så samla vännerna och boka bord redan idag 042-183270 eller bokning@sundsparlan.se

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Entré i dörren 200 kr  |  Entré förköp 180 kr  |  Grillbuffé 265 kr

Grillbuffé 20.00  Dans 21.30-01.30

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hotellpaket

I samband med denna kväll erbjuder vi logi på Radisson Blu Metropol Hotel, ett unikt helsingborgshotell med stilig designkaraktär beläget i hjärtat av staden. Gör något mer av helgen, stanna kvar i Helsingborg och njut av vad staden har att erbjuda av kultur, shopping och sevärdheter! Ring oss så berättar vi mer 042-183270 eller maila oss så hjälper vi dig med en bokning. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Här finns en skön mix av goa låtar med Lasse Stefanz:

https://www.youtube.com/watch?v=EceKsb9WJH8&list=PL3DReasDZnFBmcRAF1nVx5u4vWaYIV2ZG

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.