Lasse Stefanz

1 oktober 2021

Datum: 1 oktober 2021
Tid: Entré 19.00 och show 20.30 (2 x 45 minuter med paus)
Entre: Entré och meny 695: -

**** Vi rekommenderar en bokning per sällskap för garanterad plats tillsammans! ****

Efter att ha spelat i över femtio år på svenska dansbanor och under 2018 sålt ut landets alla konserthus är det äntligen premiär för en unik krogshow med Lasse Stefanz i Helsingborg. Njut av en specialkomponerad meny och lyssna till de bästa låtarna och minnen från de första ljuva åren fram tills idag. Efter 76 varv runt jorden i sin turnébuss är de äntligen framme på Sundspärlan. Nu har bandet tagit sin hyllade konserthusföreställning till krogscenen. Med showen bjuder de på en lång rad av sina mest älskade låtar tillsammans med nostalgiska filmklipp och en odyssé över bandets skiftande klädstil. Har man spelat in 56 originalalbum, belönats med grammisar och många andra utmärkelser så finns det en hel del att berätta. Välkommen till en musikalisk framgångssaga som började med Lasse Stefanz första framträdande en bingoafton i Ringe Lund för över femtio år sedan. Slå dig ner och njut av god mat och dryck, så får du svaret varför Lasse Stefanz är Nordens största dansband.

Meny:

Förrätt Chili och Lime marinerade Räkor med Mangosalsa på Krispig sallad

Buffé Grillade Baby Backribs, Cajungrillad Oxfile, Glaserad Majskyckling Potatisgratäng, Rostad potatis, Grillade grönsaker Red Coleslaw, Barbequesås, Mango-jalapenossalsa, Vitlökssmör Mix sallad, Smör, Bröd, Tortillabröd

Kaffe och Chokladtryffel

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.