Lasse Stefanz och Lars-Kristerz

25 september 2020

Datum: 25 september 2020
Tid: 20.00-01.30
Entre: Förköp 210 kr + serv.avg

Danskväll med Lasse Stefanz och Larz-Kristerz

Det två legendariska banden står på samma scen denna kväll. Det blir en fantastisk partystämning i huset, med god musik och glada gäster!

Det började med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Sedan var bandet Lasse Stefanz bildat och målsättningen klar, ”vi ska bli det bästa dansbandet i Sverige”. De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar mm.  Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz levererar partymusik varje kväll, svetten lackar och bootsen är alltid putsade.

”Folk som kommer och dansar verkar, faktiskt, ha lika roligt som vi och det är det vi försöker uppnå. Vi vill sprida glädje. Vårat motto är att de som lyssnat på oss en kväll ska gå hem med ett leende på läpparna.” Larz-Kristerz bildades våren 2001 i Älvdalen. Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter ett ”Larz-Kristerz” större än de kunnat ana och nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor. 

INFO:

Ålder: 18 år

Vart: Sundspärlan, Fältarpsvägen 60

Datum: 25 september 2020

Restaurang 20.00

Dans 21.00-01.30 

Förköp entré 210 kr + serv.avg

Entré i dörren 250 kr

------------------------------------------

Restaurang 20.00 - Grillbuffé 265 kr pp

Boka bord redan nu: Ring 042-183270 eller maila bokning@sundsparlan.se

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.