Legends of Rock

1 november 2019

Datum: 1 november 2019
Tid: 20.00

Legends of Rock till Helsingborg

Alla som gillar någon form av rock har tveklöst en relation till antingen AC/DC eller Guns N Roses– två av världens mest legendariska band. Är du en av de lyckliga som faktiskt har sett banden live, eller tillhör du den stora massan som aldrig haft möjligheten? Nu får du och dina vänner chansen att låta sinnena få färda fritt och musikminnena komma till liv!

En hyllningskonsert till två av rockhistoriens tyngsta namn, omkring fyra timmars avverkande av AC/DC och Guns N Roses största hits. Efter publiksuccé och slutsålda arenor i Frankrike styr Legends of Rock mot Sverige. Tributebanden ”Live/Wire” och ”The Guns N’ Roses Experience” hyllas över hela världen för deras träffsäkerhet och slående likhet till respektive originalband, AC/DC och Guns N Roses. Nu kommer de till södra Sverige för att leverera förstklassiga tolkningar av rockhistoriens superhits, allt från AC/DC:s ”Back in Black” till Guns N Roses ”Welcome to the Jungle”.  

Kvällen inleds med barhäng och go musik. Köp en schysst burgare och en bira innan konsertkvällen startar. 

-----------------------------------------------------

Dörrar 20.00

Första band på scen 21.30

Barmeny

-----------------------------------------------------

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.