Magister Nordström

24 februari 2021

Datum: 24 februari 2021
Tid: 19.00
Entre: 345

Föreläsning - Skapa ett team av en klass med inspiration & motivation!

Han är energiknippet som blev rikskändis när han la ut elevernas fredagsdans på sociala medier under synonymen Magister Nordström.

Magister Nordström blev utsedd till Årets lärare i Sverige 2017 i kategorin ”Nytänkande & Entreprenörskap”. Med över 34 000 följare på Instagram & 200 000 följare på TikTok, samt stor succé på LinkedIn med sina inlägg är Magister Nordström en stor förebild både för både de yngre & de äldre.
Efter drygt 15 års erfarenhet av skolans värld vill Magister Nordström vidga vyerna ännu mer och ta oss till faktorn som faktiskt är avgörande i skolan, dvs ”lusten att vilja lära sig”.  Och inte minst inom näringslivet, i föreningar, organisationer och på alla arbetsplatser
Han fokuserar helt och hållet på hur vi får våra elever kunskapstörstiga och hur man skapar en bra gruppdynamik.

Mat

Det går självklart att äta på plats och baren erbjuder mat, fika och kaffe. Förbeställ gärna när du köper din biljett. Välj mellan Kallrökt lax och skagen på hembakat foccacia, 125 kr  alt. Hembakat foccacia med charkdelikatesser och ost, 125 kr

Missa inte denna inspirerande föreläsning.

  • Dörrar öppnas 19.00
  • Föreläsning startar 20.00


Sundspärlan tar myndigheternas och regeringens direktiv och riktlinjer på största allvar. För att alla som besöker oss skall känna sig trygga och säkra under rådande omständigheter har vi genomfört en rad säkerhetsrutiner efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
* Vi möblerar med avstånd för att undvika trängsel bland sällskapen
* Mat och dryck intages sittande
* Handdesinfektion finns utplacerade i lokalen
* Ökad städfrekvens och finjustering kring städrutiner
* Tydliga skyltningar och hänvisningar kring gällande restriktioner

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.