Musikschlagets deltävling

29 maj 2022

Datum: 29 maj 2022
Tid: 17.00
Entre: Fritt inträde. Swisha valfri summa.

MUSIKSCHLAGET.
en melodifestival med mening!

Mat kommer att kunna köpas på plats för den som vill

TILLGÄNGLIGHET
Studieförbundet Bilda eftersträvar tillgänglighet för alla deltagare. Kontakta oss om vi kan hjälpa dig med något för att möjliggöra ditt deltagande.

OM MUSIKSCHLAGET
Musikschlaget är Sveriges stora musikfest för och av musiker med funktionsnedsättningar.
På scenen medverkar band och soloartister med eget material eller covers. Välkommen till en glädjefylld, glittrande show där scennärvaron och musikglädjen överträffar det mesta!

I Musikschlagets åtta deltävlingar runt om i landet tävlar flera bidrag om en plats till den stora riksfinalen som hålls den 12 november 2022 i Sundsvall. Där möts finalister från hela landet i en tävling där alla är vinnare, oavsett om man ”bara” hamnar på andraplats (man kan bara hamna på första eller andraplats).

Vi bjuder på glädje, spänning, dramatik och en plats i rampljuset för de som kanske inte alltid får den plats de förtjänar. Musikschlaget är en musiktävling där man kan höja näven i strålkastarljuset och vara stolt för precis den man är!

Musikschlaget är melodifestivalen för musiker med funktionsnedsättningar som arrangeras varje år, sedan 2011 av Studieförbundet Bilda tillsammans med Maitraiders i Sundsvall, i samarbete med Folkets Hus och Parker och med stöd av Arvsfonden.

LÄS MER
https://www.musikschlaget.se

https://www.facebook.com/events/1110990009723972/

BILDA 75 ÅR
2022 firar Studieförbundet Bilda sitt 75-årsjubileum. Vi kommer därför att fira lite extra under Musikschlagets deltävlingar och riksfinal under 2022. Håll utkik!

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.