Paolo Roberto föreläsning

10 september 2020

Datum: 10 september 2020
Tid: 18.00
Entre: Från 199 kr + serviceavgift

Paolo Roberto föreläser om Kost, Motion och Hälsa

*********

"Det finns inga mirakelkurer"
Det skrivs mer än någonsin om hälsa och det kommer ständigt nya dieter och träningsformer. Trots detta blir svensken allt mer överviktigt och 14 % lider av fetma och generellt stoppar vi i oss mer än vad vi gör av med. 

Det gäller att sortera i hälsoträsket – och den dåliga nyheten är att det inte finns några mirakelkurer medan den goda är att små förändringar leder till stora förbättringar. Det gäller att vakna varje dag och hålla fast vid sin plan och planera in och prioritera sin hälsa. 

Träning ska kännas bra efter utfört pass och inte innan. Alltför ofta väntar vi på att motivationen ska komma istället för att leta upp den. Framför allt handlar det om hur du mår och inte hur du ser ut. För filar du för mycket på ytan blir det tomt i bröstet.

 

*********

OM PAOLO
Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare. 

Gemensamt med de parallella karriärerna är den konstanta frågan: Ska du? Paolo har konstant vägrat att låsa in sig i ett fack och alltid låtit nyfikenheten varit större än rädslan. För rädslan är det fängelse där du låser in dina drömmar. 

Entreprenörskap handlar om att tänka annorlunda och att våga ta steget. Det finns ingen perfekt plan, produkt eller samarbete. Ibland måste man våga lyfta och bygga vidare man flyger

*********

✓ TIDER

▸18.00 Insläpp 

▸19.00 Föreläsningen startar

Föreläsningen pågår i cirka 90 minuter med efterföljande frågor, foto och autografer. 

✓ BILJETTER - släpps fredag 24/1

Begränsat antal i varje kategori.  Serviceavgift tillkommer.

✓ MATEN SOM SERVERAS 

Det går självklart att äta på plats och man beställer i foajebaren vid ankomst. Man förbeställer alltså inte någon mat. Caféet erbjuder fika och kaffe. Dessutom räksmörgås 75 kr, rostbiffssmörgås 75 kr och Paolos Pasta med kyckling och pesto 75 kr. Såklart finns vegetariska alternativ!

✓ GARDEROB

Det finns garderob på plats.

✓ ÖVRIGA FRÅGOR

Maila robert@blisedd.se

Detta arrangemang är ett samarbete med Bli Sedd

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.