Perikles

9 november 2018

Datum: 9 november 2018
Tid: 21.30-01-30
Entre: 200 kr

Danskväll med Perikles

Ännu en helkväll med dans då skånebandet Perikles står på scenen!  Dansen startar kl 21.30 och vi ser fram emot en trevlig kväll.

Gör något mer av kvällen! Starta med vår grillbuffé som vi serverar från klockan 20.00. Grillbuffén är en av våra flaggskepp, en generös buffé bestående av flera sorters fint grillkött, många goda tillbehör såsom potatis i olika former och himmelska hemmagjorda såser, samt ett stort härligt salladsbord! Samla vännerna och boka bord redan idag 042-183270 eller bokning@sundsparlan.se

I foajén spelar Baksmällan the Band

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Pris och info

Entré i dörren 200 kr  |  Entré förköp 180 kr  |  Grillbuffé 265 kr

Grillbuffé 20.00  Dans 21.30-01.30

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hotellpaket

I samband med denna kväll erbjuder vi logi på Radisson Blu Metropol Hotel, ett unikt helsingborgshotell med stilig designkaraktär beläget i hjärtat av staden. Gör något mer av helgen, stanna kvar i Helsingborg och njut av vad staden har att erbjuda av kultur, shopping och sevärdheter! Ring oss så berättar vi mer 042-183270 eller maila oss så hjälper vi dig med en bokning. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Här finns en skön mix av goa låtar med Perikles:

https://www.youtube.com/watch?v=CWgmzVQnGqw&list=RDCWgmzVQnGqw&start_radio=1&t=117

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket Hotell Kärnan
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.