Sabaton och Hulkoff

31 januari 2022

Datum: 31 januari 2022
Tid: On stage 20.00 Doors 19.00
Entre: Från 545 kr

Den stora Sverigeturnén med Sabaton

2022 beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

Med på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av Sabatons vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.

Spelningen skulle ägt rum 2021, men är alltså nu flyttad till 2022. Köpta biljetter gäller eller återlöses senast 2020-11-26, biljettfrågor hänvisas till biljett@allthingslive.com

___________________

  • Biljettpris från 545 kr
  • On stage kl 20.00

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.