Sabaton och Hulkoff

31 januari 2022

Datum: 31 januari 2022
Tid: On stage 20.00 Doors 19.00
Entre: Från 545 kr

Den stora Sverigeturnén med Sabaton

2022 beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

Med på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av Sabatons vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.

Spelningen skulle ägt rum 2021, men är alltså nu flyttad till 2022. Köpta biljetter gäller eller återlöses senast 2020-11-26, biljettfrågor hänvisas till biljett@allthingslive.com

___________________

  • Biljettpris från 545 kr
  • On stage kl 20.00

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.