Sannex

2 mars 2023

Datum: 2 mars 2023
Tid: 19:00 - 23:00
Entre: 250 kr

TORSDAGSDANS MED SVERIGES BÄSTA

Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, Musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter. Bandet satsar alltid hårt på att bredda sin repertoar och därmed nå en bredare publik som kommer ut, inte bara för att dansa utan även för att "lyssna". Med Melodifestivalen 2021 i ryggen och ihop med det internationella skivbolaget WARNER vill de nu visa Musiksverige hur dansband 2.0 låter!  

Flerfaldigt Guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Med bredd som signum är målet den absoluta toppen.
_______________________


Entrépris: 250kr (Garderob, kaffe och kvällens smörgås ingår i biljetten).
Biljetter kan även köpas i dörren i mån av plats.
Tid: 19:00 - 23: 00


Välkommen!

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.