Sportlovskonsert Saliboy

14 februari 2020

Datum: 14 februari 2020
Tid: 18.00
Entre: 140 kr

Kom och se Saliboy och Lellow live på vår scen! 

Sportlovskonsert för alla från 13 år.

Med en glasklar röst som berör och en musikalisk bakgrund influerad av albansk folkmusik, har den för endast 1 år sedan okända 17- åringen från Örebro passerat 20 miljoner streams och skaffat sig över 200 000 månadslyssnare på Spotify. Med en följarskara som för bara några månader sedan bestod av ett par tusen följare har Saliboy nu etablerat sig som en av de snabbast växande RnB / rap-artisterna på den svenska hiphopscenen med över 80 000 följare sammantaget i samtliga sociala medier.

LELLOW - support act

15-åringen Lellow från Botkyrka har med sin unika röst förvärvat sig över 200.000 streams på mindre än en månad och har redan nu en stark efterfrågan från den svenska rap/hiphopscenen. Den 04 Januari släpps den efterlängtade singeln ”Första Klivet” tillsammans med ingen mindre än Saliboy och följs snart upp av fler kommande releaser! 

https://www.instagram.com/lellow.c/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Entré i dörren 200 kr  |  Entré förköp 140 kr + serviceavgift  |  Leg 13 år

Insläpp 18.00 - artister på scen från kl 19.00 - sluttid 21.00

Kiosk

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket Elite Marina Plaza
Hotellpaket  Hotell Linnea
Hotellpaket Hotell Linnea
Hotellpaket Good Morning
Hotellpaket Good Morning
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.