Viva Las Xmas

18 november 2022

Datum: 18 november 2022
Tid: 18:30 - 01:00
Entre: 949 kr / person

Pampig julshow med Glenn Wish och The New Memphis Orchestra.

Med över 100.000 sålda biljetter i ryggen är han nu tillbaka med sin nya krogshow ”VIVA LAS XMAS”. Med sitt 15-manna band ”The New Memphis Orchestra” kommer Glenn bjuda på en mix av det publiken minns sedan showerna i slutet på 90-talet, blandat med nutidens Wish-känsla. Kvällarna kommer bli en blandning av rockkonsert, väckelsemöte och fotbollslandskamp. 

Under kvällen kommer du även att njuta av Sundspärlans klassiska julbord med allt som hör julen till. En härlig explosion av julens alla smaker paketerat i en magisk och stämningsfull omgivning. Efter maten väntar julshowen och kvällen fortsätter därefter med en minnesvärd efterfest.

Välkommen till vår julshow 2022! 

_________________________________________________________

När:
Fredagar och lördagar från och med 18 november till och med 17 december.

Tid: 
18:30-01:00 (inklusive efterfest 22:30-01:00)

Pris: 
949 kr / person

Mat:
Vårt magiska julbord

Boka plats på: bokning@sundsparlan.se eller 042-183270

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.