Wallmans

4 februari 2022

Datum: 4 februari 2022
Tid: Entré öppnar 19.00. Gäster på plats senast 19.30
Entre: 3-rätters middag med Wallmans show 745: - per person

Wallmans kommer till Helsingborg

Det har gått 7 år sedan Wallmans fanns i Helsingborg och nu kommer de till Sundspärlan för en helkväll. Verkligen en favorit som återvänder!

Den 4 februari kommer bli en kväll utöver det vanliga. En show bestående av sex fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro. Med härlig underhållning och god mat kommer ni få en kväll ni sent kommer glömma.

19.00 Entré öppnar
Gäster på plats senast 19.30
3-rätters middag med Wallmans show 745: - per person

OBS, är ni flera personer i sällskapet och vill njuta av kvällen tillsammans.
Boka samtliga biljetter i en bokning!  

KONTANTFRITT ARRANGEMANG

Genom att köpa biljett till våra evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus.

Glöm inte att gilla oss på Facebook, där kan du ta del av bilder från evenemang, tävlingar och nyheter!

Hotellpaket

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi, känt barkoncept och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger i den nya stadsdelen Metropol och har 5 minuters gångavstånd från centralstationen. En kort promenad leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Från hotellet tar det endast 5 minuter med bil till Sundspärlan.

Pris beroende på arrangemang.

Här är några fler trevliga hotell vi samarbetar med

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Good Morning+
Good Morning+
Scandic Nord
Scandic Nord
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.