Om oss

Hos oss är det mesta möjligt

Om oss

Hos oss är det mesta möjligt

Om oss

Hos oss är det mesta möjligt

Sundspärlan är en modern anläggning belägen i Helsingborg, Skåne, strax norr om Malmö. Våra lokaler kan anpassas utifrån behovet och vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer och råd. Våra lokaler passar som både konferens- och evenemangslokal, nöjesrestaurang, festlokal, mässhall, showroom, konsert- och underhållningslokal.

Här möts du av en stor portion gästfrihet, god mat, flexibla och generösa lokaler, och kreativa medarbetare som ser lösningar, här är det mesta möjligt!

Här gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Våra gäster och personalens säkerhet och hälsa har högsta prioritet och vi följer myndigheternas
rekommendationer och råd. Vi är stolta att Sundspärlan fungerar så bra som konferensanläggning i även i dessa speciella tider. Det kan till och med vara så att vi är den bäst anpassade mötesanläggningen för situationen. I våra bekväma konferenslokaler möblerar vi för att undvika trängsel. För oss är det en självklarhet att vi alltid följer och uppdaterar våra rutiner kring hygien och städning för att undvika virus i alla dess former, inklusive Covid-19. Utöver våra vanliga städrutiner fokuserar vi extra mycket på att rengöra och desinfektera allmänna områden samt kontaktytor. Handdesinfektion finns tydligt tillgängligt för våra gäster. Vår personal får löpande information och instruktioner utifrån myndigheternas rekommendationer och vi ser till så att personal i möjliga mån håller avstånd till varandra och regelbundet tvättar händerna med tvål och vatten samt använder handsprit.

 

Varmt välkommen till oss – en oas i Helsingborg med naturen alldeles inpå knuten!

Välkommen att göra en förfrågan via formuläret intill, så återkommer vi snarast möjligt.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.